Praktijk voor lichaamswerk

Rebalancing, Feldenkrais, Trager, Bindweefselmassage en Kleurenlichttherapie

Hilda van Stee

Marja van Baal

Ontspannen doe je zo!

Vanaf de allereerste anatomieles tijdens mijn opleiding als verpleegkunde ben ik
in bewondering voor het ingenieuze design dat ons lichaam is.

Aanraken is voor mij altijd belangrijk geweest. Ik merkte steeds vaker dat mensen rustiger werden en gemakkelijker konden slapen als ik hun voeten aangeraakt had.

En toen ik zelf na een periode van zware stress met yogalessen begon leerde ik te ‘voelen’ wat ontspanning is. Dat was het begin van mijn ontdekkingsreis.

Die reis begon met diverse cursussen waaronder voetreflexmassage en intuïtieve massage. Daarna de opleiding voor Rebalancing therapeut, gevolgd door de Feldenkrais methode, de Trager Approach en diverse workshops diepe bindweefselmassage. Ik leerde in contact te zijn met mensen zonder mezelf te verliezen.

Het was een weg van ontdekken, onderzoeken, innerlijke groei, dieper bewustzijn
en het ontwikkelen van een fijngevoeligheid in het aanraken. Mijn ware passie is de zachte aanraking, zonder oordeel, zonder moeten. Aanwezig zijn bij de respons van het lichaam als het uitgenodigd wordt om meer los te laten en dieper te ontspannen.

In mijn praktijk ‘Circle of Love’ in Nijmegen geef ik individuele sessies. Ook geef ik via de SWON Feldenkraislessen voor ouderen.

Verder begeleid ik als supervisor Trager studenten in hun leerproces. En bekwaam ik mij verder in anatomie. Mijn streven is anatomie docent te worden binnen de Trager opleiding.

www.circleoflove.nl