Praktijk voor lichaamswerk

Rebalancing, Feldenkrais, Trager, Bindweefselmassage en Kleurenlichttherapie

Hilda van Stee

ervaringen

Ik heb het een erg fijne, inspirerende, gezellig en interessante cursus gevonden. Ik vond het echt
een cadeautje. Heb zeker interesse in de vervolgcursus.
N.J.

De opbouw van de avonden vond ik goed, begeleiding prima. Er werd veel stof aangeboden, tussentijds oefenen thuis hielp om dingen onder de knie te krijgen. Fijn dat we een massagetafel mee naar huis konden nemen! Gewrichtsontspanning was moeilijk, had meer tijd aan besteed mogen worden. Het was veel wat jullie aanboden, maar niet te veel. De cursus gaf een compleet beeld.
J.B.

Bedankt voor alles en voor alle belangrijke levenslessen die ik mocht ervaren. Dank voor de begeleiding
en de mogelijkheid om prachtige mensen te ontmoeten en te kunnen “zien”!
J.H.

Prima cursus. Consequent zonder dat het drammerig werd. Jullie slaagden er in om je instructies met veel zachtheid aan te bieden. Ik heb veel geleerd in een erg fijne atmosfeer.
G.K.

Ik heb veel geleerd. Vooral ook gewerkt aan mezelf, heb beter leren ontspannen. Ik vond de omgeving
en groep prettig. Voelde goed en er was respect voor iedereen.
In het begin vond ik de ontspanningsoefeningen lastig gaandeweg genoot ik er steeds meer van. Het is dan ook jammer dat de cursus al weer is afgelopen, het was toch een heerlijke avond voor mezelf al kwam ik vaak wat laat en gesjeesd binnen.
Ik vond de woorden die gezegd zijn de laatste avond erg mooi en zo toepasselijk voor iedereen.
Jullie alle drie vooral bedankt voor jullie positieve inzet en natuurlijk hoop ik elkaar weer te ontmoeten bij een vervolgcursus of verdiepingswerkplaats.
M.N.

Ik heb een keer een massagetafel mee naar huis gekregen en heb toen 2 van mijn dochters gemasseerd. Die vonden dat heerlijk en zelf kwam ik ook helemaal tot rust en ik genoot er net zo van. Dat gaf zoveel rust in mijn hoofd, zo had ik me tijden niet meer gevoeld.
Dus waarschijnlijk schaf ik binnenkort een tafel aan en ga dan weer oefenen op mijn kids.
E.S.

Ik vond de laatste avond van een ongelofelijke kwaliteit. Dat jullie zo de essentie van iemand wisten te treffen is prachtig. En het was een mooi feestje! Dank jullie zeer hartelijk
M.E.

Ik heb me veilig en gerespecteerd gevoeld. Jullie waren vriendelijk… mooie mensen.
Ik vond het mooi om de anatomie niet als droge stof te krijgen, maar verweven met de oefeningen. De meditaties hebben me geholpen om ook tijdens het masseren bij mezelf te blijven. Leuk dat jullie bleven benadrukken dat je echt plezier mag hebben in het masseren.
M.H.

Jullie doen meer dan alleen maar een massagecursus geven. Ook jullie subtiele omgang met individuen is een voorbeeld van aandacht naar de medemens (of je hem/haar nu kent of niet).
M.J.

De begeleiding was uit de kunst. De technieken werden voor mij prima aangereikt. De inhoud van de les is oké en de map is een goede ondersteuning om thuis nog te oefenen.Ik ging voor de verassing en dat is gelukt. Drie prachtige, hartverwarmende leerzame dagen met aandacht voor mezelf en anderen. De afgelopen dagen met jullie en de andere cursisten waren speciaal.
A.G.

Ik vond de begeleiding erg goed. De technieken werden duidelijk aangereikt, eerst een demo en dan zelf doen met docent die rondloopt.
Dit gaf mij veel vertrouwen ook als ik zelf op de tafel lag.
Ik vind ook dat ik voldoende heb kunnen oefenen. In een weekend past niet meer als we gedaan hebben. Wel zou ik nu vaker willen oefenen.
En erg goed dat er zoveel aandacht is voor eigen houding.
De cursus heeft niet alleen aan mijn verwachting voldaan… maar meer dan dat.
In het weekend past niet meer als we gedaan hebben. Wel zou ik nu vaker willen oefenen, bijv meer verdiepingswerkplaatsen.
Jullie zijn een goed team en ik heb me er heel veilig bij gevoeld. Aangeraakt worden (op mijn blote huid) is niet iets vanzelfsprekends voor mij.
J.H.

Ik vond de begeleiding echt super.
De demonstraties helpen je om een beeld te krijgen hoe het moet. Ik heb gemerkt dat het ook heel prettig is om met zo’n drieën te werken.
Diegene op tafel voelt dan ook duidelijk de verschillen en kan dit dan goed aangeven en je kan elkaar corrigeren. Ik denk dat het goed is om dit niet meteen de eerste dag te doen omdat je toch eerst veel veiligheid en vertrouwen nodig hebt. Dit is overigens ook zo gelopen dit weekend.
Ik heb genoeg kunnen oefenen en ik vond de oefeningen tussendoor ook heel prettig. Hier zat ook een mooie opbouw in, en was afwisselend.
Ik had af en toe een beetje moeite met de tijd. Soms had ik dan even het gevoel te moeten opschieten om bij de les te blijven. Dit is ook een lastig gegeven omdat je ook graag even ergens de tijd voor wilt nemen bv. als je met zo’n drieën werkt en je de ander iets wilt uitleggen.
Ik vond het echt een geweldige ervaring en heb ontzettend veel geleerd eigenlijk voelt dit als de basis. Dit heb je nodig als je iemand wilt aanraken.
Er zat structuur in de lessen en door de herhaling kwam je er goed in.
K.C.

Dank jullie wel voor jullie hartelijkheid,warme aandacht, de liefde die jullie zo rijkelijk schonken! Jullie zijn een prachtig team. Door deze cursus samen te doen voelt het als een verrijking en verdieping van onze relatie, die toch al zo diep en hecht was.
Ik zou het ook als tip aan (echt)paren mee willen geven; ga het samen doen!
T&T t. B.